Laiskuus meinaa iskeä jo nyt. Kaks viikkoa oon pakertanu yhen kemian kurssin parissa saamatta sitä pätökseen blush. Onneksi tänään sain itteäni niskasta kiinni ja uskoisin, että ehdin kurssin loppuun saakka ennen nukkumaan menoa. Olisin siis aikataulusta vain viikon myöhässä mikä ei ole mitenkään hälyyttävää vielä tässä vaiheessa. Ensi viikko jatkuisi sitten kemian 2.kurssilla kun biologian kirjoja en saanut kirjastosta ja fysiikkaa on hankala laskea ilman laskinta.

Sain muuten mieheltä luvan tilata nyt sitten laskimen, että pääsen tosiaan lukemaan myös fysiikan kursseja läpi ja päädyin Casio FX-991 ES Plus -malliin kun sitä oli niin kovin monessa paikkaa kehuttu. Pitänee ensi viikolla käväistä kirjakaupassa kyselemässä hintoja jos vaikka suoraan sieltä ostaisin niin ei tartteis odottaa postipakettia - malttamaton kun olen laugh.

Mutta nyt takaisin lukemaan kun poikakin nukkuu ettei pissaa tämä mun hiano suunnitelma. Ehkä huomenna sitten saan päiviteltyä sen mun lukusuunnitelman tuosta paperilta tänne nettiinkin wink.